Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

  • Livrare prin curier în Chișinău — 50 lei

Dacă comanda este plasată înainte de 12:00, livrare va avea loc în următoarea zi lucrătoare. Dacă după 12:00, livrare va fi într-o zi. Dacă doriți livrare express vă rugăm să indicați în comentariile comenzii sau să sunați la manager pentru detalii. Achitare la primire sau online pe sait.

  • Livrare în oficiul poștal Poșta Moldovei — 50 lei

Livrare la oficiul poștal dureaza de la 2 pană la 4 zile. Achitare la primire sau online pe sait.

  • Livrare în Moldova prin curier de la Curier Rapid — 60 lei

Livrare prin curier la adresa în toata Moldova durează 2-4 zile. Achitare la primire sau online pe sait.

  • Livrare în Moldova la filiala sau la poștomat Nova Poshta — 55 lei

Livrare la filiala sau la poștomat Nova Poshta durează 1-2 zile. Filiale și poștomate nu există în toate orașele, cea mai apropiată sucursală sau poștomat puteți găsi pe sait novaposhta.md 

Dacă comanda este plasată înainte de 11:00, livrare va avea loc în următoarea zi lucrătoare sau într-o zi. Dacă după 11:00, livrare va fi peste 1-2 zile lucrătoare. Achitare la primire în aplicația Nova Poshta sau online pe sait.

  • Livrare în Moldova prin curier de la Nova Poshta  — 70 lei

Livrare prin curier la adresa în toata Moldova durează 1-2 zile. Dacă comanda este plasată înainte de 11:00, livrare va avea loc în următoarea zi lucrătoare sau într-o zi. Dacă după 11:00, livrare va fi peste 1-2 zile lucrătoare. Achitare la primire sau online pe sait.

 

Livrarea se efectuează pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cu excepția Transnistriei.

Terminul de păstrare gratuită a comanda la serviciul de livrare este de 3-5 zile lucrătoare, dacă nu ridicați coletul, coletul va fi trimis înapoi și Dvs nu veți mai putea comanda cu livrare de la magazinul nostru.